Groepsreizen met de bus

Meerdaagse reizen met de bus

TwinTours organiseert ook meerdaagse reizen met de bus. Niet alleen voor verenigingen, bedrijven, families en scholen kunnen deze groepsreizen worden georganiseerd. Ook voor particulieren (individuele inschrijving) kunt u bij ons terecht! Zo hebben wij bijvoorbeeld al meerdere keren een meerdaagse reis naar het mooie Drenthe, maar ook naar Londen en Parijs gehad. Bent u cultuurliefhebber en wilt u – volledig verzorgd en begeleid door een ervaren gids en chauffeur Europa ontdekken, kijk dan ook eens naar onze mooie Cultuur-vakantiereizen, een heerlijke beleving!

Meerdaagse reizen met de bus, gevarieerd en op maat

Onze groepsreizen zijn zeer gevarieerd. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan uw eigen ideeën. En als u hiervan verstoken bent, hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan meerdaagse reizen. Maar wellicht het belangrijkste hierbij is dat wij door onze jarenlange ervaring weten wat onze gasten prettig vinden. Een reële planning, een uitgebalanceerde dagindeling en een ontspannende invulling zijn essentieel voor een geslaagde (meerdaagse) groepsreis.

Waar gaan we naartoe?

U mag het zeggen! Hebt u zelf al een idee of wilt u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, eerst even overleggen met één van onze ervaren reisadviseurs? Zij weten met al hun ervaring hoe je het beste zo’n dag kunt inrichten. Met TwinTours bespaart u zich zo al behoorlijk wat zorgen. We zijn ruim gekwalificeerd met diverse keurmerken en onze touringcars worden zorgvuldig gecontroleerd en bijgehouden.

Diverse groepsreizen

Bovenin ziet u een aantal voorbeelden van de diverse dagtochten  en meerdaagse (cultuur)reizen die wij reeds in ons pakket hebben, maar uiteraard kunnen wij diverse thema’s ombouwen naar een mooie meerdaagse reis. Voor reservering en planning van zo’n mooie reis voor bv. uw personeelsuitje, jaarlijkse verenigingsuitje of meerdaagse schoolreis, neem dan contact met ons op zodat wij een passende offerte voor u kunnen opmaken.

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan uw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…