Individuele dagtochten en groepsreizen met bus/touringcar

U kunt bij TwinTours uiteraard ook individueel deelnemen aan onze busreizen, zowel particuliere dagtochten als meerdaagse reizen. Daarmee bedoelen we dat u alleen, als stel of als vrienden, familie of collega’s kunt inschrijven voor zo’n mooie dagtocht, meerdaagse reis of evenement met één van onze touringcars. U sluit zich dan aan bij anderen die individueel of met kleinere groepjes meereizen. Voordeel van zo’n individuele groepsreis is dat u anderen mensen ontmoet die de interesse van zo’n themareis of dagtocht met u delen.

Doorlopend reisprogramma, ook voor individuele reizen

We hebben doorlopend het jaar, afhankelijk van aanbod en seizoen een leuk busreis programma waarmee u dus individueel kunt reizen, maar ook met groepen op kunt inschrijven, zonder dat u een gehele bus moet huren. Vaak gaat het dan om dagtochten naar evenementen of tijdsgebonden individuele reizen, zoals een bezoek aan een kerstmarkt, een wintersporttrip, een mooie stedenreis, onze befaamde kookreizen (een meerdaagse busreis waar u ook individueel op kunt inschrijven) tot zelfs een dagje strand in de zomer.

Het (individueel) reisprogramma

Het enige verschil van maatwerk groepsreizen met de reeds uitgewerkte, individuele groepsreizen is dat men met maatwerk helemaal vrij is in reisdoel, thema en indeling, omdat men als groep een touringcar huurt. De individuele groepsreizen zijn dan aangewezen op het door ons samengestelde, individuele reisprogramma. TwinTours heeft juist daarom zo’n breed busreis-programma samengesteld, want we luisteren graag naar- en staan graag dicht bij onze klanten. Wilt u op de hoogte blijven van onze actuele reizen, volg ons dan op Facebook of schrijf in voor de nieuwsbrief.

Wij staan altijd open voor suggesties en leuke ‘individuele’ reisideeën

Door het intensieve contact met onze klanten stuiten we vaak op leuke suggesties, locaties en activiteiten, die we dan weer gebruiken en uitwerken voor nieuwe individuele busreizen, dagtochten, theaterreizen en zelfs meerdaagse reizen. Dus; hebt u vragen, ideeën of suggesties? Laat het ons gerust weten, we staan er graag voor open. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Touringcarverhuur
  • Dagtochten
  • Meerdaagse reizen
  • Groepsreizen
  • Evenementen
  • Stedenreizen
  • Cultuurreizen
  • Seniorreizen

Zoek naar uw favoriete dagtocht

Selecteer waar u heen wilt, wij zorgen voor de rest.

Geen passende reis gevonden.
Toon 6 reizen van 3

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…