Boek zorgeloos bij ons uw reis met onze uitgebreid garantiepakket!

TwinTours

Dan zie je nog eens wat!

Combi-Groepsreizen – Gezellig en Kostenbesparend!

Een combinatie van enkele kleine groepen die gezamenlijk een mooie busreis maken. Waarom? Omdat wij regelmatig de vraag krijgen van wat kleinere groepen die graag een touringcar willen huren voor een eigen dagtocht. Het spreekt hierbij voor zich – en de ervaring heeft geleerd – dat een vollere touringcar wel gezelliger – en daarbij uiteraard ook wat kostenefficiënter is dan een bus met bijvoorbeeld maar 15-20 personen.

Het blijkt zelfs in de praktijk dat meerdere kleine groepen een leuke combinatie kunnen vormen, zeker als ze ook nog de interesse in het beoogde reisdoel delen. Het kan zelfs voorkomen dat de gedeelde interesse leidt tot meerdere gezamenlijke reizen. En dat hierbij ook de kosten gedeeld kunnen worden, maakt het wellicht extra interessant.

Hoe werkt het?

Het begint met een normale aanvraag van een kleinere groep (min. 15 personen), met een specifiek reisdoel en eventuele aanvullende wensen. In overleg met onze reisadviseur bepalen we samen een reisplan en kijken we of er ruimte is voor zo’n gezamenlijke combi-groepsreis. Hierna zullen we deze reis, met het conceptprogramma, via onze gewone communicatiekanalen, dus website, nieuwsbrief en Social Media, bekend maken. Ervanuit gaande dat een gezelschap van in totaal 40-50 reizigers een evenwichtig en kosten-interessant reisgezelschap vormt, gaan we uit van twee (max. drie) groepen. In overleg zouden we uw groepsreis ook nog kunnen aanvullen met individuele inschrijvingen. Let op: Het organiseren en uitwerken van zo’n combi-groepsreis vraagt iets meer tijd dan een gewone groepsreis. Houd dus rekening met uw planning en aanvraag. Download hier onze FLYER.

Aanmelden

Hebt u een (kleiner) gezelschap wat regelmatig samen een groepsreis wil maken, dan kunt u zich ook als zodanig bij ons aanmelden. Wellicht dat we overeenkomende reiswensen kunnen combineren en dan mooie persoonlijke reizen kunnen samenstellen die daardoor ook vaker doorgang kunnen vinden. Zoals gezegd; gedeelde interesses kunnen leiden tot mooie busreizen. Wilt u wat ideeën opdoen voor zo’n leuke (combi)dagtocht? Kijk eens in onze brochure, zie hieronder. Voor meer informatie bel 088-1235555

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…