Groepsreizen

Groepsreizen met de bus, geheel op maat, door uzelf samengesteld, samen met een ervaren reisadviseur van TwinTours

Groepsreizen met de bus? U hebt al een idee, een reisdoel of zelfs al een volledig uitgewerkt busreis programma in uw hoofd? Dan geven wij daar graag invulling aan, zowel voor dagtochten als meerdaagse– busreizen. Met veel praktijkervaring in groepsreizen en met onze betrouwbare, luxe touringcars kunnen wij die op maat uitvoeren. Daarbij kunnen we u ondersteunen met tips en advies, zodat u onnodige, ‘onvoorziene’ problemen vooraf al kunt voorkomen.

Mocht u nog geen idee hebben over de te organiseren busreis, dan helpen wij u graag met een zeer uitgebreid pakket aan dagtochten, meerdaagse reizen en theater- en evenementenreizen, compleet aangepast aan uw wensen en uw reisgezelschap. Hebt u een groep waarvan u denkt dat die wat te klein is om een volledige bus te huren? Dan hebben we een misschien een gezellig en kostenefficient alternatief; de Combi-Groepsreizen.

Stel uw eigen, persoonlijke groepsreis samen

Verenigingen, bedrijven, families en scholen kunnen voor alle soorten groepsreizen terecht bij TwinTours. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan uw eigen ideeën, met elk gewenst thema, zoals bijvoorbeeld:

  • Culturele reizen
  • Culinaire reizen
  • Actief reizen
  • Avontuurlijke reizen
  • Stedentrips
  • Museumreizen
  • Evenementenreizen
  • 50+ reizen
  • Natuurreizen.

TwinTours: niet eigenwijs, maar een toegevoegde waarde

Natuurlijk kunnen we vertrouwen op onze ervaring, zowel bij ons reismanagement, de chauffeurs als de reisleiders. Maar wellicht het belangrijkste hierbij is dat wij door onze jarenlange ervaring weten wat onze gasten prettig vinden. Een reële planning, een uitgebalanceerde dagindeling en een ontspannende invulling zijn essentieel voor een geslaagde groepsreis. Zo komen goede ideeën, reiservaring, comfortabel busvervoer, creativiteit, persoonlijke wensen en de ideale reisplanning bij elkaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Rolstoel/gehandicapten en groepsreizen

Uiteraard beschikt TwinTours over een groot wagenpark met een diversiteit aan touringcars en personenbusjes, afgestemd op een zeer breed gezelschap. Van luxe touringcars, dubbeldekkers, een mooie oldtimer, een heuse VIP-bus tot personenbusjes die te huur zijn voor kleinere groepen. Daarbij hebben we ook de beschikking over een grote rolstoelbus (met rolstoellift), zodat we ook de mindervaliden een onbezorgde en mooie dag kunnen bezorgen.

Neem voor meer informatie, reservering en planning van uw personeelsreis, het jaarlijkse verenigingsuitje of schoolreis direct contact met ons op zodat wij, in een ontspannen gesprek, een passende, scherpe offerte voor u kunnen maken. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van actuele reizen, volg ons op Facebook of schrijf in voor de nieuwsbrief.

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…