Schoolreizen

Een schoolreis met de bus doe je met een vertrouwd touringcarbedrijf en zeker als dat ook nog kan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ieder jaar vanaf april tot aan de schoolvakantie gaan er weer duizenden scholieren op schoolreisje. En wat is er nu nog leuker (zowel voor kinderen als leerkrachten) dan een schoolreis met de bus!

Waar gaan we naartoe?

Jij mag het zeggen! Heb jij zelf al een idee of wil je graag, uiteraard geheel vrijblijvend, eerst even overleggen met één van onze ervaren reisadviseurs? Zij weten met al hun ervaring hoe je het beste zo’n dag kunt inrichten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de diverse schoolreizen die wij reeds in ons pakket hebben. Wat is er nu leuker dan met een bus vol scholieren naar bijvoorbeeld een pretpark als Bobbejaanland, Burger’s Zoo of ‘gewoon’ naar de speeltuin in Helmond West te gaan?

Begeleiding en advies

Kinderen vragen tijdens een schoolreis met de bus om speciale aandacht, dat is geen nieuws. Onze adviseurs kunnen dan ook leunen op een grote praktijkervaring als het gaat om wat kinderen leuk vinden. En dan is een ervaren, goed gekwalificeerde en kindvriendelijke chauffeur een mooi begin. Met TwinTours bespaar je jezelf zo al behoorlijk wat zorgen. We zijn ruim gekwalificeerd met diverse keurmerken en onze touringcars worden zorgvuldig gecontroleerd en bijgehouden.

Dagtocht of een Meerdaagse busreis?

Een schoolreis met de bus hoeft natuurlijk geen dagtocht te zijn. Uiteraard rijden we naar alle pretparken, dierentuinen en leerzame, culturele instellingen in Nederland, maar we zijn ook al jaren vertrouwd met een wat grotere, meerdaagse opzet van jouw schoolreis met de bus. Disneyland Parijs of het prachtige Puy du Fou in Frankrijk, maar een mooie reis naar een prachtige stad als Berlijn, Londen of bijvoorbeeld Praag zitten in ons reispakket.

Schoolreis met de bus – Full Service!

Wij proberen het voor onze klanten altijd zo ‘full service’ mogelijk te maken om met ons op reis te gaan. Dit betekent dat we altijd zorgen dat we bekend zijn met de bestemming, de mogelijkheden ter plaatse en de bezienswaardigheden, en waar mogelijk zorgen we voor entreebewijzen, eten en drinken en eventuele hotels onderweg! Kortom;

  • Ervaren reisadviseurs
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Gekwalificeerde en kindvriendelijke chauffeurs
  • Uitstekende verzekeringen
  • Programma- en prijscontrole
  • Volledige ontzorging (indien gewenst

DIRECT OFFERTE
OF BEL 088-1235555

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…