Groepsdagtochten met de bus

TwinTours organiseert ook groepsdagtochten met de bus. Dat doen we voor o.a. verenigingen, bedrijven, scholen en families. Voor kleinere groepen (min. 15 personen) hebben we eventueel ook een kostenefficient alternatief; de Combi-Groepsreizen!

Waar gaan we naar toe? (Onze nieuwe brochure 2021 is uit!)

U mag het zeggen! Hebt u zelf al een idee of wilt u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, eerst even overleggen met één van onze ervaren reisadviseurs? Zij weten met al hun ervaring hoe je het beste zo’n dag kunt inrichten. Met TwinTours bespaart u zich zo al behoorlijk wat zorgen. We zijn ruim gekwalificeerd met diverse keurmerken en onze touringcars worden zorgvuldig gecontroleerd en bijgehouden. Klik onder op de button voor onze nieuwe brochure 2021!

Groepsdagtochten, maatwerk voor elk gezelschap

Onze groepsdagtochten met de bus zijn zeer gevarieerd. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan uw eigen ideeën. En als u hiervan verstoken bent, hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan dagtochten, meerdaagse reizen en theater- en evenementenreizen. Maar wellicht het belangrijkste hierbij is dat wij door onze jarenlange ervaring weten wat onze gasten prettig vinden. Een reële planning, een uitgebalanceerde dagindeling en een ontspannende invulling zijn essentieel voor een geslaagde groepsreis.

TwinTours groepsdagtochten brochure

Hieronder ziet u al een aantal voorbeelden van de diverse groepsdagtochten die wij reeds in ons pakket hebben. Maar we hebben ook een online inspiratieboek, vol leuke dagtochtideeën. Voor een passende offerte, reservering en/of planning van uw personeelsuitstapje, jaarlijkse verenigingsuitje of schoolreis kunt u uiteraard een afspraak maken bij u of bij ons op kantoor!

Winkelmand