Groepsdagtochten met de bus

TwinTours organiseert ook groepsdagtochten met de bus. Dat doen we voor o.a. verenigingen, bedrijven, scholen en families. Voor kleinere groepen (min. 15 personen) hebben we eventueel ook een kostenefficient alternatief; de Combi-Groepsreizen!

Waar gaan we naar toe?

Jij mag het zeggen! Heb je zelf al een idee of wil je graag, uiteraard geheel vrijblijvend, eerst even overleggen met één van onze ervaren reisadviseurs? Zij weten met al hun ervaring hoe je het beste zo’n dag kunt inrichten. Met TwinTours bespaar je jezelf zo al behoorlijk wat zorgen. We zijn ruim gekwalificeerd met diverse keurmerken en onze touringcars worden zorgvuldig gecontroleerd en bijgehouden. Klik onder op de button voor onze nieuwe brochure 2024!

Groepsdagtochten, maatwerk voor elk gezelschap

Onze groepsdagtochten met de bus zijn zeer gevarieerd. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan jouw eigen ideeën. En als je hiervan verstoken bent, hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan dagtochten, meerdaagse reizen en theater- en evenementenreizen. Maar wellicht het belangrijkste hierbij is dat wij door onze jarenlange ervaring weten wat onze gasten prettig vinden. Een reële planning, een uitgebalanceerde dagindeling en een ontspannende invulling zijn essentieel voor een geslaagde groepsreis.

TwinTours groepsdagtochten brochure

Hieronder zie je al een aantal voorbeelden van de diverse groepsdagtochten die wij reeds in ons pakket hebben. Maar we hebben ook een online inspiratieboek, vol leuke dagtochtideeën. Voor een passende offerte, reservering en/of planning van je personeelsuitstapje, jaarlijkse verenigingsuitje of schoolreis kun je uiteraard een afspraak maken bij jou of bij ons op kantoor!

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…