Busverhuur? Goedkoop een luxe bus huren?

Wil je een dagje uit met een groter gezelschap, dan kun je bij TwinTours goedkoop een bus huren. Voor ieder gezelschap hebben we wel een gepaste bus ter beschikking. Zo hebben wij de beschikking over zo’n 12 touringcars, van klein en eenvoudig tot een 89-persoons dubbeldekker, een grote en luxe rolstoel-touringcar, alsook een zeer luxe Business Traveller, uitgerust met tafels en lederen fauteuils, TV, toilet, airco, koelkast en een bar. Onze klanten zijn verspreid over het hele land, maar zijn vooral gevestigd in de regio’s Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Wagenpark

Busverhuur voor elk evenement!

TwinTours uit Helmond/Asten is een gerenommeerd en gecertificeerd Touringcarbedrijf dat je in heel Europa op de wegen zult tegenkomen. Je kunt een bus huren voor zakelijk groepsvervoer (van luxe touringcar tot VIP bus) of voor particulier groepsvervoer. Zo brengen wij onze gasten al jaar en dag, eventueel inclusief entreekaarten, naar vele evenementen, pretparken, musea en concerten, zoals:

Bus huren voor meerdaagse georganiseerde reizen

TwinTours gaat uiteraard veel verder dan alleen busverhuur voor dagtochten en evenementen. Ook voor meerdaagse reizen is TwinTours de juiste partner. Of het nu gaat om een midweekse wintersport busreis of een lang weekend met een luxe touringcar naar Londen, Parijs, Praag of Berlijn. Indien gewenst verzorgen wij hotelaccommodaties voor onderweg en op de plaats van bestemming, lunches, maaltijden en uiteraard wordt je begeleid door een ervaren reisleiding.

Busverhuur is ook verantwoordelijkheid dragen

Een bus huren is voor ons natuurlijk veel meer dan alleen gasten van A naar B brengen. Busreizen zijn onze passie, maar brengt ook veel verantwoordelijkheid en zorg met zich mee. Vanzelfsprekend besteden we veel aandacht aan comfort en gezelligheid, maar ook jouw veiligheid is voor ons belangrijk. Wij werken alleen met goed gekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Met het Keurmerk Touringcarbedrijf voldoen we aan de strengste eisen die er in onze branche worden gesteld.