Busverhuur? Goedkoop een luxe bus huren?

Wil je een dagje uit met een groter gezelschap, dan kun je bij TwinTours voor een redelijke prijs een bus huren. Voor ieder gezelschap hebben we wel een gepaste bus ter beschikking. Van klein tot groot. Onze touringcars zijn voorzien van toilet, koffievoorziening, koelkast, audio en video. Onze klanten zijn verspreid over het hele land, maar zijn vooral gevestigd in de regio’s Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch.

Wagenpark

Busverhuur voor elk evenement!

TwinTours uit Helmond/Asten is een gerenommeerd en gecertificeerd Touringcarbedrijf dat je in heel Europa op de wegen zult tegenkomen. Je kunt een bus huren voor zakelijk groepsvervoer (van luxe touringcar tot VIP bus) of voor particulier groepsvervoer. Zo brengen wij onze gasten al jaar en dag, eventueel inclusief entreekaarten, naar vele evenementen, pretparken, musea en concerten, zoals:

Bus huren voor meerdaagse georganiseerde reizen

TwinTours gaat uiteraard veel verder dan alleen busverhuur voor dagtochten en evenementen. Ook voor meerdaagse reizen is TwinTours de juiste partner. Of het nu gaat om een wintersportreis, een lang weekend met je bedrijf of familie met een luxe touringcar naar het Sauerland of België, of met je school naar Berlijn, Parijs, London of Florence. Wij brengen je overal veilig naartoe. Indien gewenst verzorgen wij hotelaccommodaties voor onderweg en op de plaats van bestemming, lunches, maaltijden en uiteraard wordt je begeleid door een ervaren chauffeur/reisleider.

Busverhuur is ook verantwoordelijkheid dragen

Een bus huren is voor ons natuurlijk veel meer dan alleen gasten van A naar B brengen. Busreizen zijn onze passie, maar brengt ook veel verantwoordelijkheid en zorg met zich mee. Vanzelfsprekend besteden we veel aandacht aan comfort en gezelligheid, maar ook jouw veiligheid is voor ons belangrijk. Wij werken alleen met goed gekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Met het Keurmerk Touringcarbedrijf voldoen we aan de strengste eisen die er in onze branche worden gesteld.