Touringcar huren

U wilt een touringcar huren? Wij hebben de beschikking over zo’n 12 touringcars, van klein en eenvoudig tot een 89-persoons dubbeldekker, een grote en luxe rolstoel-touringcar, alsook een zeer luxe Business Traveller, uitgerust met tafels en lederen fauteuils, TV, toilet, airco, koelkast en een bar. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We hebben altijd wel een passende touringcar voor u!

Reizen

Onze groepsreizen zijn zeer gevarieerd. Wij kunnen gedetailleerd, en met diverse budgetten, invulling geven aan uw eigen ideeën. En als u hiervan verstoken bent, hebben wij een zeer uitgebreid pakket aan dagtochten, meerdaagse reizen en theater- en evenementenreizen. Maar wellicht het belangrijkste hierbij is dat wij door onze jarenlange ervaring weten wat onze gasten prettig vinden. Een reële planning, een uitgebalanceerde dagindeling en een ontspannende invulling zijn essentieel voor een geslaagde groepsreis.

Touringcar huren voor Dagtochten?

Pretparken, museums, excursies, flora en fauna, mooie steden of pittoreske plaatsjes.
Een breed scala aan thema’s dus! Wij weten de leuke plekjes te vinden en uiteraard is alles volledig verzorgd. Koffie en thee, lunches onderweg of een uitgebreid diner voordat we weer naar huis gaan, het is allemaal mogelijk. En die service geldt natuurlijk ook voor onze zakelijke gasten die bijvoorbeeld naar een congres, een training, een bedrijvenbezoek of naar een vakbeurs willen. Het is daarbij tevens mogelijk om tijdens de reis een (PowerPoint)presentatie te verzorgen.

Touringcar huren voor Meerdaagse reizen?

Maar ons reisaanbod gaat verder. U wilt op wintersport of heel graag eens naar Parijs, Berlijn of Londen, dan blijven we natuurlijk met veel plezier wat langer weg. Wij zorgen voor hotelaccommodaties, maaltijden en gidsen. Kortom; u hoeft alleen maar in te stappen en te genieten van de reis.

Specials

We behandelen natuurlijk al onze reizen als een “special”, maar hierbij moet u toch vooral denken aan de tijd- en seizoensgebonden reizen, zoals o.a. kerst- en themareizen, (sport)evenementen en theaterbezoeken.
Een prettige bijkomstigheid van deze specials is dat ze vaak gepaard gaan met een “open inschrijving”, zodat u niet afhankelijk bent van een eigen groep.

Organisatie

Mensen vervoeren is niet alleen heel erg leuk, maar brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Behalve comfort, luxe en gezelligheid is veiligheid voor ons heel erg belangrijk. Wij werken alleen met goed gekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Met het Keurmerk Touringcarbedrijf voldoen we aan de strengste eisen die er in onze branche worden gesteld. Tevens zijn we lid van de KNV, de werkgeversorganisatie voor het beroepspersonenvervoer

Service en veiligheid

Onze organisatie is gericht op service, efficiency en korte lijnen. Daarom kunnen we werken met scherpe tarieven. Als eerste touringcarbedrijf in Nederland is ons gehele wagenpark uitgerust met de meest moderne en professionele navigatieapparatuur.
Hiermee zijn wij 24 uur per dag op de hoogte van de exacte locatie van alle touringcars.
Dit betekent dat wij onze chauffeurs in elke situatie kunnen sturen, ondersteunen en begeleiden, zodat zij zich optimaal kunnen richten op hun kerntaak, uw veiligheid en reisplezier!

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…