Tour Search Result

2 Reizen komen overeen met uw zoekcriteria
Vanaf 99.00
28 oktober Vertrek data

De Deltawerken.

De Watersnoodramp van 1953 is de grootste Nederlandse natuurramp van de 20ste eeuw. Een zware noordwesterstorm in combinatie met springtij, zorgde ervoor dat grote delen van ons land overstroomden. In het vernieuwde Neeltje Jans te Vrouwenpolder krijgt u een geweldig goed beeld van de gevolgen van die rampzalige februaristorm. Maar ook hoe we dat met de bouw van de Deltawerken voortaan voorkomen en ons land veilig hebben gemaakt tegen het zeewater.

Neeltje Jans biedt ook de Delta Experience ofwel u beleeft de ramp alsof u er zelf bij bent!

Programma:
's Morgens rijden we richting Zeeland/Zuid-Holland en laten u al wat zien van de Deltawerken, daarna rijden we door naar Neeltje Jans waar we omstreeks 11.15 uur hopen aan te komen. Onderweg is er koffie met een lekker gevulde koek voor iedereen. U verblijft ca. 2,5 uur bij Neeltje Jans en kunt daar ook op eigen gelegenheid lunchen. Bij aankomst krijgt u een introductie over de Stormvloedkering en wordt een film over de bouw getoond. U ontvangt ook een kleurenbrochure "De Delta Experience". Daarna gaan we via de Stormvloedkering naar Middelburg. In deze mooie stad met haar prachtige gemeentehuis, gezellige marktplein en vele winkeltjes heeft u enige tijd vrij te besteden. Als we vervolgens terug richting Brabant rijden stoppen we nog bij een restaurant om de dag af te sluiten met een heerlijk diner.

Vanaf 25.00
24 november, 28 november Vertrek data
1 Dag
Nederland
Margriet Winterfair Op vrijdag 24 november en dinsdag 28 november gaan we weer naar de Margriet Winterfair in de Brabanthallen van Den Bosch. Bij dit gezelligste feest van Nederland is veel te zien, te doen en te shoppen! Ook zijn er leuke workshops. Kijk even op de website voor het programma op onze reisdagen. Na aankomst heeft u tot 17.00 uur de tijd voor we weer huiswaarts gaan. Prijs is inclusief vervoer en entree. Deze reis valt niet onder de garantie van STO-Garant. U kunt bij ons wel een annuleringsverzekering afsluiten. Heeft u zelf al een entreebewijs, dan kunt u ook alleen de bus boeken voor slechts € 25,00 p.p. Opstapschema: 08.30 uur Someren, bushalte de Meer 08.45 uur Asten, Sporthal De Schop 09.00 uur Deurne, Stationsplein 09.15 uur Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan 09.30 uur Beek en Donk, hoek Mgr Verhagenstraat/Julianastraat 09.45 uur Veghel, Stadhuisplein
Geen passende reis gevonden.
Toon 12 reizen van 2