Verrassingsreizen 2022

Elke reis heeft een andere bestemming. Want wij blijven zoeken naar nieuwe en verrassende bestemmingen om u een gezellige dag uit te bezorgen. Ook nu zijn we er weer in geslaagd om leuke dagreisjes voor u samen te stellen. Prijs is incl. vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, lunch, excursies, diner en mondkapje.

Uiteraard houden wij ons, zowel onderweg als tijdens de gehele dagtocht aan de nog bestaande Corona-regels van dat moment.
Prijs per persoon

75,0077,50

Wissen

Beschrijving

Wij blijven zoeken naar nieuwe en verrassende bestemmingen om u een gezellige dag uit te bezorgen. Ook nu zijn we er weer in geslaagd om leuke dagreisjes voor u samen te stellen. Ga mee, laat u verrassen en geniet van het programma en de diverse hapjes en drankjes. Vergeet niet uw paspoort of identiteitskaart mee te nemen. Voor u het weet zijn we de grens over! (Maar in Corona-tijd blijven we binnen onze landsgrenzen!!)

Uiteraard houden wij ons, zowel onderweg als tijdens de gehele dagtocht aan de nog bestaand Corona-regels van dat moment.

Prijs is incl. vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, lunch, excursies, diner en mondkapje.

Opstapschema: volgt ca. 1 week vóór vertrek.

Kies s.v.p. al wel uw opstapplaats als u gaat boeken! Reizen gaan alleen door bij voldoende deelname.

Extra informatie

Reisdata

Woensdag 26 januari 2022, Zaterdag 30 april 2022

Opstapplaatsen

Asten, Sporthal de Schop, Beek en Donk, hoek Mgr Verhagenstr/Julianastr, Deurne, Stationsplein, Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, Someren, bushalte de Meer

Annuleringsverzekering

,