Verrassingsreizen 2021 data volgen!

Elke reis heeft een andere bestemming. Want wij blijven zoeken naar nieuwe en verrassende bestemmingen om u een gezellige dag uit te bezorgen. Ook nu zijn we er weer in geslaagd om leuke dagreisjes voor u samen te stellen. Prijs is incl. vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, lunch, excursies, diner en mondkapje.

Vanwege de huidige situatie kunt u altijd tot 24 uur voor de vertrektijd, zonder opgave van reden, gratis annuleren. Uiteraard houden wij ons, zowel onderweg als tijdens de gehele dagtocht aan de Corona-regels van dat moment.
Prijs per persoon

73,50

Wissen

Beschrijving

Wij blijven zoeken naar nieuwe en verrassende bestemmingen om u een gezellige dag uit te bezorgen. Ook nu zijn we er weer in geslaagd om leuke dagreisjes voor u samen te stellen. Ga mee, laat u verrassen en geniet van het programma en de diverse hapjes en drankjes. Vergeet niet uw paspoort of identiteitskaart mee te nemen. Voor u het weet zijn we de grens over! (Maar in Corona-tijd blijven we binnen onze landsgrenzen!!)

Prijs is incl. vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, lunch, excursies, diner en mondkapje.

Opstapschema: volgt ca. 1 week vóór vertrek.

Kies s.v.p. al wel uw opstapplaats als u gaat boeken! Reizen gaan alleen door bij voldoende deelname.

Extra informatie

Opstapplaatsen

Asten, Sporthal de Schop, Beek en Donk, hoek Mgr Verhagenstr/Julianastr, Deurne, Stationsplein, Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, Someren, bushalte de Meer