MEGA COACH – DUBBELDEKKER – GELEDEBUS tot 90 personen

Dubbeldekkerbus
twintours-dubbeldekbus-touringcar-03
twintours-dubbeldekbus-touringcar-04
twintours-dubbeldekbus-touringcar-05
twintours-dubbeldekbus-touringcar-06

Mega coach dubbeldekker: tot 90 zitplaatsen

TwinTours beschikt over meerdere enorme dubbeldekkers. Deze grote bussen zijn uitgevoerd met alle luxe van een Comfort Class touringcar: dvd, geluidsinstallatie met microfoon, navigatie, airco, koelkast, koffie/thee, toilet.

De stoelen zijn volledig verstelbaar, en voor langere reizen is het mogelijk om de stoelafstand te vergroten zodat u Royal Class kunt reizen. Dubbeldekkers zijn er in meerdere maten, wij bieden u de ‘standaard’ maat (74 zitplaatsen) en de verlengde uitvoering (90 zitplaatsen).

Onze nieuwste dubbeldekker biedt nog meer luxe en bagageruimte dan vroegere modellen. De stoelen zijn afgewerkt met leer, er zijn 2 trappen aanwezig (1 vooraan, 1 achteraan) en alle stoelen zijn uitgerust met veiligheidsgordels.

Voldoet aan de nieuwste milieu-eisen, en mag daarmee ook naar de binnensteden van bijvoorbeeld Londen, Keulen en Berlijn. Onze dubbeldekkers zijn van het kwaliteitsmerk Van Hool, de specialist op het gebied van dubbeldekkers.

Mega Coach geledebus: tot 110 passagiers!
Naast onze Partystarter hebben we nog een zogenaamde geledebus. Deze modern uitgevoerde bussen met het grappige harmonica in het midden zijn uitgerust met toilet en volautomatische airco. Naast liefst 76 zitplaatsen kunnen er ook nog, in overleg, 34 staande passagiers mee.