Coronaveilig ... uitwaaien?
Over 'effe eruit', touringcar huren en Corona

Om een eventueel misverstand recht te zetten; we mogen als touringcarbedrijf wel met gasten de weg op, mits we ons aan de regels houden. Het Coronavirus heeft een groot effect op de reiswereld en zeker ook op ons. Maar wij zouden TwinTours niet zijn als we hier geen gepaste reis-alternatieven voor zouden vinden. Dus wilt u met een groep in deze moeilijke tijd er toch even uit, op een coronaveilige manier? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij hebben ideeën genoeg! Kijk HIER voor actuele informatie over alle nog geplande dagtochten.

 
TwinTours gaat dagtochten aanpassen naar de nieuwe norm

Wij merken ook dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan afleiding, i.c.m. veiligheid uiteraard! Afhankelijk van de ontwikkeling van de Corona-situatie zijn wij intern (los van groepsvervoer) al bezig om onze dagtochten aan te passen naar de nieuwe norm. Binnen die norm komen dan ook direct enkele nieuwe bestemmingen met aangepaste programma’s. Zo kunnen we wellicht, toch een aantal leuke, gezellige én veilige dagtochten organiseren, want … Laat het virus ons verbinden en niet loslaten, in optimale veiligheid.

Richtlijnen touringcarvervoer tijdens Corona

Onze richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsadviezen en -regels, inclusief die van het RIVM. Op deze manier voldoet Touringcarvervoer Nederland aan de door de overheid opgezette maatregelen. Deze richtlijnen zijn door Busvervoer Nederland, ook in overleg met de vakbonden opgesteld en goedgekeurd. Wij hebben dus geheel volgens de richtlijnen onze touringcars aangepast om veilig vervoer te kunnen verzorgen.

Mogelijkheden en (extra) Services

Door deze richtlijnen kunnen we touringcars aanbieden tot 30 zitplaatsen. Deze regeling is goedgekeurd door de RDW en dus veilig bevonden. Ook onze chauffeur is afgescheiden van de passagiers en uiteraard wordt na iedere rit de touringcar grondig en professioneel gereinigd. Dus hebt u een touringcar nodig en wilt u weten hoe het zit met de overige services die u van ons gewend bent, infomeer gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Aangepaste openingstijden

Gevolg van alle Corona-problemen is o.a. dat we ons personeel niet of slechts gedeeltelijk kunnen laten werken.  Wij zijn hierdoor dagelijks (op werkdagen) slechts van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur bereikbaar op kantoor. Vanaf 16.30 uur zijn wij alleen via een doorschakeldienst te bereiken. U belt dan ons normale nummer 088-1235555 en kiest vervolgens een 1 om iemand aan de lijn te krijgen.

Wilt u er met een groep weer eens even uit?
Vraag ons naar alle mogelijkheden, we helpen u graag!
Winkelmand