Schoolreizen … ze mogen weer!

‘Alleen’ wordt weer iets meer samen! Dat is de boodschap die we onlangs van de overheid kregen. En zijn zo’n beetje alle schoolreizen, excursies, feestjes en andere uitjes geannuleerd, er is nu weer meer mogelijk dan u wellicht denkt! Veel pretparken, speelparken , dierentuinen en musea zijn weer open om bezoekers te ontvangen. Zou het dan niet erg fijn zijn om er nog dit schooljaar toch een dagje samen op uit te gaan? Met de hele school? Of alleen de schoolverlaters, juist om deze groep het afscheid te gunnen van de meest bijzondere periode uit hun leven?

 
TwinTours voldoet aan de nieuwe richtlijnen

Ook de touringcarbranche, vertegenwoordigd door Busvervoer Nederland, heeft niet stilgezeten en heeft voor het vervoersdeel een Covid19-richtlijn opgesteld in overleg met de vakbonden. Deze richtlijn (pdf) is aangeboden aan politie, Inspectie Leefomgeving en Transport en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarbij heeft TwinTours een modern en gevarieerd wagenpark en zijn onze chauffeurs hierover goed geïnformeerd. Dit (pdf) zijn in het kort de richtlijnen voor passagiers en begeleiders tijdens een schoolreisje.

 
Wat is er mogelijk?

Voor u als basisschool zal er nog een heleboel te regelen zijn. Maar hopelijk geven de kinderen, die zo lang thuis hebben moeten zitten, u hiervoor de nodige energie.
Wat denkt u bijvoorbeeld van:

  • Dagje naar Walibi Holland in Biddinghuizen, voor alle leeftijden maar ook diverse attracties voor de thrill seekers. En handig daarbij is een virtuele wachtrij. € 42,00*
  • Of Toverland in Sevenum voor € 31,00*
  • Ga samen moeilijkheden overwinnen in Klimpark Uden? € 25,00*
  • Een dagje dierentuin … of iets anders? Bespreek met ons de mogelijkheden.
 
* De prijzen zijn ter indicatie per persoon voor vervoer inclusief entree en gebaseerd op
30 kinderen en dan zijn er 3 begeleiders gratis
 

Dit zijn zomaar paar suggesties, maar we maken graag samen met u een plan en een offerte op maat en staan klaar voor al uw vragen. U hoeft het dus niet alleen te doen, hoor! We helpen u graag!

Met vriendelijke groeten,

Team TwinTours

Winkelmand