Geplaatst op

HUISHOUDBEURS KRIJGT EEN DOCHTER!

HUISHOUDBEURS KRIJGT EEN DOCHTER: BFF EVENT

Introductie van Beauty, Fashion & Friends Event van 15 tot en met 17 februari in de RAI

Met de lancering van het nieuwe BFF Event, Beauty, Fashion & Friends, op zaterdag 15 februari as. is de komst van een dochter voor de Huishoudbeurs een feit. Met veel fun, entertainment, DIY, fashion, beauty en BFF’s richt de Huishoudbeurs zich met dit nieuwe evenement heel duidelijk op de jonge meiden en jongvolwassenen tussen de 13 en 25 jaar. Onder de BFF bezoekers worden 4×2 VIP kaarten verloot voor het uitverkochte concert van One Direction in juni. Bovendien ontvangt iedere BFF-er een sieraad van MyJewelry als welkomstcadeau. Het BFF Event vindt plaats van 15 tot en met 17 februari 2014, tijdens de eerste drie dagen van de Huishoudbeurs, in Amsterdam RAI.
Heel veel activiteiten
Met de introductie van het BFF Event speelt de Huishoudbeurs in op de behoefte van jonge meiden en jongvolwassenen: een eigen evenement met activiteiten, die helemaal op hun wensen zijn afgestemd. Dat houdt in: covershoot bij Girlz! en Cosmogirl, meeswingen met een optreden van o.a. Be Brave, shoppen, catwalk workshop volgen bij Mariana Verkerk en tijdens de DIY workshop leren hoe ze van een T-shirt een coole tas maken. In de B Academy Mansion is er een ‘behind the scene’ van een heuse fotoshoot, leren bezoekers hoe ze een blog schrijven over fashion & beauty en krijgen ze zelf personal styling advies van de Fashion Police.
“Verfrissend”
Product Manager Danielle Meester van Amsterdam RAI: “Dit evenement is helemaal in samenspraak met de doelgroep tot stand gekomen. We hebben het afgelopen jaar meerdere focusgroepen gehad met jonge meiden, waar veel waardevolle informatie uit voort is gekomen, die we hebben toegepast op het BFF Event. Het is een kritische doelgroep, die heel goed weet wat ze wil en graag meepraat en meedenkt. Een verfrissende manier om zo een nieuw evenement te kunnen ontwikkelen. Wat voor hen ook extra leuk is, is dat ze gratis een kijkje kunnen nemen op de Huishoudbeurs om zelf te ervaren dat het lang niet zo oubollig is als sommigen denken. Vaak zijn de jonge meiden heel erg verrast over de veelzijdigheid van de Huishoudbeurs. Eigenlijk is het op deze manier ideaal om er een gezellig moeder / dochteruitje van te maken: de moeder gaat naar de Huishoudbeurs en de dochter naar het BFF Event”.
Moeder / dochter
Voor dochters, met een Huishoudbeurstoegangskaart, die samen met hun moeder op 15, 16 of 17 februari naar de Huishoudbeurs komen, is het BFF Event een schot in de roos als ze tussen de 13 en 25 jaar zijn. Dan krijgen ze namelijk gratis toegang tot het BFF event.
Praktische informatie BFF Event 2014
Van 15 tot en met 17 februari 2014 wordt het BFF Event, Beauty, Fashion & Friends Event, gehouden in Amsterdam RAI. Dit evenement is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Een toegangskaart kost € 14,95 in de voorverkoop en is te koop via www.bffevent.nl.
Tegelijkertijd met het BFF Event wordt de Huishoudbeurs (15 tot en met 23 februari 2014) gehouden in Amsterdam RAI. Met een entreekaart van het BFF Event heeft de bezoeker, tussen 13 en 25 jaar, ook toegang tot de Huishoudbeurs.