Meerdaagse Cultuurreizen … en ja, op z’n ‘TwinTours’!!

Ja, natuurlijk hebben we al eerder meerdaagse busreizen verzorgd, vaak in Nederland en ook in het buitenland. Dus ervaring hebben we genoeg, met alle fijne reacties die we daarop hebben gekregen en met de vraag of dat we niet meer wilden gaan doen, want het was zóóóó gezellig. Dus hebben we die tak van onze dienstverlening een nieuwe dimensie gegeven, met als basis ‘Cultuurbeleving’. En dat mag je breed zien. Van wandelreizen in mooie, speciale (buitenlandse) gebieden, serieus cultuur snuiven tot meerdaagse Citytrips, en altijd met ervaren gidsbegeleiding.

Op zijn ‘TwinTours’ … moeten we dat nog uitleggen?

Persoonlijke aandacht, goed verzorgd, gezellig, met begeleiding van onze bekende, betrokken chauffeurs en gidsen. Balans in cultuursnuiven en plezier met een echt ‘vakantiegevoel’, dat is ons uitgangspunt. Daarom geen ‘karrevracht’ aan reizen, maar speciaal geselecteerde locaties, uitgewerkt voor ultiem vakantieplezier, … op zijn ‘TwinTours’ dus!
Onderstaand ziet u ons huidige aanbod, ga maar eens kijken!

Europa

TwinTours Reizen staat voor kwaliteit! Het begint al met onze zeer luxe uitgevoerde touringcar voorzien van ruim zittende fauteuils, waarin u heerlijk en met veel beenruimte kunt genieten van de omgeving. Onze deskundige chauffeurs die u voorzien van informatie, helpen bij uw vragen en zorgen voor een comfortabele reis. De door ons uitgekozen hotels zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben een mooie ligging. Rijkelijk gevulde ontbijtbuffetten, heerlijke diners en ruime kamers staan garant voor een geslaagd verblijf. De door ons samengestelde programma’s bieden u naast blijvende herinneringen ook voldoende rust, zodat u echt vakantie viert.

Bekijk hier onze meerdaagse busreizen

Selecteer waar u heen wilt, wij zorgen voor de rest.

Geen passende reis gevonden.
Toon 6 reizen van 0

Heb je vragen?

We kunnen ons voorstellen dat deze nieuwe reizen wat vragen oproepen. Daarom, neem gerust contact met ons op voor al uw vragen of twijfels, ook wat betreft de online boekingen.
Bel 088 123 55 55 of mail info@twintours.nl

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan uw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…