Boek zorgeloos bij ons uw reis met onze uitgebreid garantiepakket!

TwinTours

Dan zie je nog eens wat!

Coronaveilig … uitwaaien?

Over ‘effe eruit’, touringcar huren en Corona

Om een eventueel misverstand recht te zetten; we mogen als touringcarbedrijf wel met gasten de weg op, mits we ons aan de regels houden. Het Coronavirus heeft een groot effect op de reiswereld en zeker ook op ons. Maar wij zouden TwinTours niet zijn als we hier geen gepaste reis-alternatieven voor zouden vinden. Dus wilt u met een groep in deze moeilijke tijd er toch even uit, op een coronaveilige manier? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij hebben ideeën genoeg! Kijk HIER voor actuele informatie over alle nog geplande dagtochten. 

TwinTours gaat dagtochten aanpassen naar de nieuwe norm

Wij merken ook dat mensen steeds meer behoefte krijgen aan afleiding, i.c.m. veiligheid uiteraard! Afhankelijk van de ontwikkeling van de Corona-situatie zijn wij intern (los van groepsvervoer) al bezig om onze dagtochten aan te passen naar de nieuwe norm. Binnen die norm komen dan ook direct enkele nieuwe bestemmingen met aangepaste programma’s. Zo kunnen we wellicht, toch een aantal leuke, gezellige én veilige dagtochten organiseren, want … Laat het virus ons verbinden en niet loslaten, in optimale veiligheid.

Richtlijnen touringcarvervoer tijdens Corona

Onze richtlijnen zijn gebaseerd op de overheidsadviezen en -regels, inclusief die van het RIVM. Op deze manier voldoet Touringcarvervoer Nederland aan de door de overheid opgezette maatregelen. Deze richtlijnen zijn door Busvervoer Nederland, ook in overleg met de vakbonden opgesteld en goedgekeurd. Wij hebben dus geheel volgens de richtlijnen onze touringcars aangepast om veilig vervoer te kunnen verzorgen.

Mogelijkheden en (extra) Services

Hebt u een touringcar nodig en wilt u weten hoe het zit met de actuele coronaregels en eventuele overige services die u van ons gewend bent, infomeer gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee. De actuele coronaprotocollen voor het busvervoer kunt u altijd vinden op KNV.nl (Koninklijk Nederlands Vervoer)

Aangepaste openingstijden Corona

Voor aanpassingen in onze openingstijden, kijk op de contactpagina. Bezoek graag op afspraak. Wilt u er met een groep weer eens even uit?
Vraag ons naar alle mogelijkheden, we helpen u graag!

Leuke dag gehad met TwinTours?
Laat het ons weten!

We kunnen het natuurlijk nooit alleen. Daarom hechten we veel waarde aan jouw mening! Dat motiveert ons om altijd het maximale uit onszelf te halen…