Tweedaagse kerstreis Trier en Aken

Tweedaagse kerstreis Trier en Aken

Reisduur:  2 Dagen
Vanaf:   125.00
Mobiliteitsniveau:  1

Deze reis heeft u helaas gemist.

Woensdag 15 en donderdag 16 december

Voor de eerste keer organiseren we een tweedaagse combireis naar de kerstmarkt van Trier en Aken! Trier, de oudste stad van Duitsland met veel Romeinse invloeden,  wordt algemeen gezien als de mooiste kerstmarkt van Duitsland. En dan te weten dat Trier al prachtig is zonder kerstmarkt! Aken, bij ons bekend van Karel de Grote, heeft ook een mooi historisch centrum en vele kerstkraampjes.
Op 15 december komen we omstreeks 12.00 uur aan bij ons hotel op loopafstand van het centrum. We checken eerst in, waarna u de rest van de dag vrije tijd heeft. ‘s Morgens na het ontbijtbuffet gaat de bagage weer in de touringcar en vertrekken we richting Aken. Hier aangekomen kunt u eerst een kijkje nemen bij de chocoladefabriek van Lindt en daar eventueel iets lekkers kopen. Dit kunt u nog in de touringcar leggen voordat u de kerstmarkt oploopt. Om 19.00 uur vertrekken we weer richting opstapplaats waar u tussen 20.00 uur en 21.00 uur aankomt. U overnacht in Hotel Vienna House.

Vienna House Easy Trier

Het hotel ligt vlakbij het historische centrum van Trier (10 minuten lopen) bijna naast de Kaiserthermen. Het is in 2017 volledig gerenoveerd. De 105 kamers zijn voorzien van een telefoon, t-v, gratis WiFi, airconditioning, minibar en badkamer met bad/douche, föhn en toilet. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar/lobby met biljard, tafeltennis, darts gratis te gebruiken

Reis gaat alleen door bij voldoende deelname.

Corona: Voor deze reis geldt dat u een geldige QR-code dient te hebben of een negatieve coronatest die 72 uur geldig is. Bij bepaalde nieuwe maatregelen, zoals bijvoorbeeld sluiting van restaurants of het niet doorgaan van de kerstmarkt in Trier*, mag u of kunnen wij besluiten de reis kosteloos te annuleren. U krijgt dan de gehele reissom teruggestort.

* Mocht alleen Aken niet doorgaan, maar Trier wel, houden wij ons het recht voor om een alternatieve kerstmarkt in het programma op te nemen voor de tweede dag.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Niet inbegrepen in de prijs

Waarom bij ons boeken?

  • 25 jaar ervaring in reizen
  • Goed gekwalificeerde en ervaren chauffeurs
  • ISO 9001 Gecertificeerd
  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Heeft u vragen?

  • Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

Winkelmand