Dagtocht: Parel in ‘t Groen: Oisterwijk en omgeving

Reisduur:  1 Dag
Vanaf:   67,00
Vertrek van:  Someren
Totaal aantal zitplaatsen  32/50

Deze reis heeft u helaas gemist.

Parel in ‘t Groen: Oisterwijk – Datum: Dinsdag 17 mei  REIS GAAT ZEKER DOOR!

Opstapschema:

08.00 uur Someren, bushalte de Meer
08.15 uur Asten, Sporthal De Schop
08.30 uur Deurne, Stationsplein
08.45 uur Helmond, Rembrandtlaan
09.05 uur Helmond, De Westwijzer

Je hoeft niet ver te reizen om te kunnen genieten! Op 17 mei nemen wij u mee naar Oisterwijk voor een bezoek aan de voormalige Leerfabriek. Dit is nu een hotspot voor Oisterwijk en omgeving. Bekend ook van Bakkerij Robert van Beckhoven, ambachtelijke koffiebranderij Rozema & Van Schijndel en diverse andere leuke bedrijven en cultuurvormen.
Bij aankomst wordt u natuurlijk eerst getrakteerd op een lekker kopje koffie met gebak van Robert van Beckhoven, waarna een gids u meeneemt voor een rondleiding. Rond 12.30 uur eindigt de rondleiding en heeft u de keuze om nog even daar te blijven of naar het centrum te gaan voor vrije tijd en een lunch (op eigen gelegenheid). Om 15.00 uur gaan we een mooie rondrit maken door de omgeving van Oisterwijk met de Parel Express. Als we weer in de touringcar stappen rijdt de chauffeur via een toeristische route naar ons dineradres. Hier sluiten we de dag af met een heerlijk driegangen diner.

Inbegrepen: Vervoer per luxe touringcar, koffie met gebak, gids, rondrit Parel Express en diner.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Waarom bij ons boeken?

Heeft u vragen?

  • Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

Reviews