5-daagse reis Zuidlaren en Groningen

3

5-daagse reis Zuidlaren en Groningen

Reisduur:  5 Dagen
Vanaf:   650.00
Mobiliteitsniveau:  2
Total Seats :  29/29
Busreizen Date :  02-09-2024 - 06-09-2024

Beschikbare tickets

Omschrijving Prijs Aantal
2pk
650.00
1pk
797.00

Aantal:  

Totaal:  

Zuidlaren en Groningen

2 t/m 6 september 2024

In samenwerking met KBO Kring Heeze-Leende organiseren wij weer een leuke 5-daagse reis. Deze keer gaan we naar het mooie Zuidlaren in Noord Nederland. We hebben een gevarieerd programma voor u samengesteld met fijne excursies en tijd om gezellig samen te zijn. U verblijft in Het Brinkhotel *** in Zuidlaren.. Hotel ligt in het centrum en op 3 km van de provincie Groningen. Deze reis zullen veel excursies in de provincie Groningen zijn. Maar er is ook voldoende ruimte om wat tijd zelf in te vullen, in en om, dit gezellige hotel met sfeervol restaurant. Het vervoer is per comfortabele touringcar vv alle gemakken. Deze hele week wordt u begeleid door de chauffeur/reisleider.

De verzorging in hotel is op basis van halfpension, dus in de ochtend een goed ontbijt en ‘s avonds een 3-gangenmenu in restaurant. Kamers bereikbaar per lift en vv badkamer met toilet, tv, wifi, haardroger, bureau met koffie/thee faciliteiten en kluis.

Inbegrepen:
Vervoer per luxe touringcar met chauffeur/reisleider, incl. evt. gidsen, rondritten, bezoek aan diverse plaatsen en afscheidslunch. Lees voor de volledige inhoud en specificaties het onderstaand programma. Let op: 1 persoonskamer op aanvraag.

Klik hier voor programma! 

We hebben 2 opstapplaatsen; in Heeze en Helmond. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen nemen wij contact met u op om verdere gegevens uit te wisselen.

 

Inbegrepen in prijs

  • Boottocht
  • Diner
  • Excursie
  • Ontbijtpakket
  • Overnachtingen in 4* hotel of gelijkwaardig
  • Vervoer per luxe touringcar incl. chauffeur/reisleider

Reviews