10-daagse reis Slovenië en Kroatië

2

10-daagse reis Slovenië en Kroatië

Reisduur:  10 Days
Price From :    1.099,00
Vertrek data:    22-5, 19-6, 11-9
Mobiliteitsniveau:  2

Beschikbare tickets

Omschrijving Prijs Aantal
Zitplaats 1.099,00

Extra bij te boeken

Omschrijving Prijs Aantal
Éénpersoonskamer 200,00
Sto-Garant 12,00

Aantal:  

Totaal:  

Guest Info :

Verrassend? Zeker weten!

Slovenië en Kroatië zijn al jaren erg populair tijdens de drukke zomervakantie, maar vooral buiten het hoogseizoen kunt u genieten van de vele mooie plaatsen die de landen te bieden hebben. In Slovenië bezoeken we Bled, het mooie kleine stadje aan het Meer van Bled, en Ljubljana aan de rivier de Ljubljanica. Deze laatste stad heeft een prachtig historisch centrum met volop gezellige terrasjes en restaurantjes rondom de door de stad slingerende rivier.In Kroatië gaan we uiteraard naar de schitterende Plitvic Meren. Verder gaan we naar Opatja, Porec, Rovinj, Vrsar en Pula. Op de terugweg bezoeken we in Slovenië ook nog de indrukwekkende grotten van Postojna.U overnacht in 4* hotels of gelijkwaardig o.b.v. halfpension. Alle vermelde excursies zijn inclusief entree! Al met al een goed verzorgde reis met een rijkelijk gevuld programma.

Opstapplaatsen meerdaagse reizen

Wij maken een opstapschema aan de hand van de boekingen. Indien mogelijk wordt u in uw woonplaats opgehaald. Onderstaand de gebruikelijke opstapplaatsen. Wij houden ons het recht voor om deze aan te passen als er niet voldoende boekingen zijn.

  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Helmond

STO Garant

Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Dagprogramma

Dag 1
Vanaf ons laatste opstappunt vertrekken we richting München naar ons eerste overnachtingsadres. Na aankomst en het inchecken gaat u lekker dineren en krijgt u verdere informatie over het programma.
Dag 2
Na het (vroege) ontbijt rijden we via de Tauerntunnel en de Karawankentunnel naar Bled. Hier krijgt u ’s middags een rondleiding met gids en maken we een rondvaart over het Meer van Bled. Aan het einde van de middag rijden we vervolgens door naar de mooie hoofdstad van Slovenië: Ljubljana.
Dag 3
’s Morgens neemt een gids ons mee voor een wandeling door het oude centrum. Met een kabeltreintje bezoeken we vervolgens Ljubljanski Grad. Een Middeleeuws fort vanaf waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Na het diner kunt u nog lekker flaneren langs de rivier Ljubljanica die dwars door de stad stroomt. Hier zijn veel restaurantjes, cafeetjes en terrassen waar het goed toeven is.
Dag 4
Na het ontbijt gaan de koffers weer in de touringcar en heeft u nog een paar uurtjes vrij om nog even te shoppen of een boottochtje over de rivier Ljubljanica te maken. ’s Middags vertrekken we richting Plitvic Meren.
Dag 5
Samen met een gids gaan we de Plitvic Meren bezoeken. Deze prachtige wateren met hun bijzondere kleuren en vele vissen zijn een lust voor het oog. U wandelt langs stroompjes, meren en over bruggetjes en speciale houten wandelpaden en u stapt op de boot om de omgeving vanaf het water te aanschouwen.
Dag 6
Na het ontbijt zetten we de koffers weer in de touringcar en gaan we via een toeristische route eerst naar Opatija. In deze toeristische plaats aan de Adriatische Zee heeft u even vrije tijd. Later rijden we door naar onze bestemming Porec aan de Westkust van Istrië. ’s Avonds maken we hier nog een korte stadswandeling met gids.
Dag 7
Vandaag gaan we per boot naar o.a. het prachtige zuidelijker gelegen Rovinj. In dit plaatsje zijn duidelijk de Italiaanse invloeden in deze streek te zien. Mooie kleine steegjes met kunst en vakwerkzaakjes en langs het water vele kleine restaurantjes en terrassen.  Met overal een prachtig uitzicht over het blauwe water. Tijdens de boottocht krijgt u een lunch geserveerd met enkele drankjes. Na de vrije tijd in Rovinj gaat de tocht nog naar het Limski Kanaal waar nog ooit dolfijnen gespot worden en bezoeken we kort het havenplaatsje Vrsar.
Dag 8
Bij een reis aan Istrië mag een bezoek aan Pula niet ontbreken. Deze oude stad in de zuidpunt van Istrië met haar oude Romeinse Amfitheater, haar schuiltunnels en kasteel met maritiem museum bezoeken we met gids. ’s Avonds kunt u nog even afscheid gaan nemen van Porec.
Dag 9
Na het ontbijt gaan we naar Postonja. Hier bezoeken we de prachtige grotten. Het bezoek gaat met een leuk treintje door de grotten. ’s Middags vervolgen we onze tocht richting Duitsland. In de regio München wordt overnacht.
Dag 10
Dwars door Duitsland hopen we in de late middag of vroege avond weer aan te komen in Nederland.

Inbegrepen in prijs

  • Vervoer per luxe touringcar incl. chauffeur/reisleider

Waarom bij ons boeken?

  • 25 jaar ervaring in reizen
  • Goed gekwalificeerde en ervaren chauffeurs
  • ISO 9001 Gecertificeerd
  • Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Heeft u vragen?

Winkelmand

Reviews