Mooi Nederland 19 september

Zaanse Schans en Volendam! Deze dag laten we zien hoe veel buitenlandse toeristen daar ons mooie Nederland zien. In de ochtend onderweg voor iedereen kopje koffie met koek in de touringcar of tijdens korte pauze op picknickplaats. Voor de kinderen is er fris. Reis gaat alleen door bij voldoende deelname.

Vanwege de huidige situatie kunt u altijd tot 24 uur voor de vertrektijd, zonder opgave van reden, gratis annuleren. Uiteraard houden wij ons, zowel onderweg als tijdens de gehele dagtocht aan de Corona-regels van dat moment.

Prijs incl. vervoer luxe touringcar, koffie/koek, lunchpakket, pannenkoekendiner en mondkapje.
Prijs per persoon:

54,00

Wissen

Beschrijving

Mooi Nederland, zaterdag 19 september

Zaanse Schans en Volendam! Deze dag laten we zien hoe veel buitenlandse toeristen daar ons mooie Nederland zien. In de ochtend onderweg voor iedereen kopje koffie met koek in de touringcar of tijdens korte pauze op picknickplaats. Voor de kinderen is er fris.

Omstreeks 11.00 uur komen we aan bij de Zaanse Schans. Historische gebouwen en industriemolens uit de Zaanstreek. Dit gebied is vrij toegankelijk en je kunt hier fijn rondwandelen. Op eigen gelegenheid zijn de winkeltjes, het restaurant en of museum te bezoeken (niet bij genoemde prijs inbegrepen). Bij verlaten van de touringcar ontvangt u goed gevuld lunchpakket ( broodje kaas, broodje ham, rozijnenbol, appel en fris).

13.00 uur vertrekt de touringcar naar het beroemde Volendam. De rest van de middag wandelt u ook weer in de buitenlucht rond. Ook hier weer de nodige locaties te bezoeken. Zoals palingrokerij, musea, restaurant.

16.30 uur vertrek. Op de terugweg stoppen we bij leuk restaurant voor 3-gangen pannenkoekendiner
(Soep, 1 pannenkoek met beleg, 1 drankje, dessert)

20.30 uur aankomst, terug bij opstapplaatsen.

Extra informatie

Reisdata

19 september zaterdag

Opstapschema

07.15 uur Someren, bushalte de Meer, 07.30 Asten, Sporthal de Schop, 07.45 uur Deurne, Stationsplein, 08.00 uur Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, 08.15 uur Beek en Donk, hoek Mgr. Verhagenstraat/Julianastraat