Münster 11 december

25,0026,75

Wissen

Beschrijving

Kerstmarkt Münster

Zaterdag 11 december

Één van de mooiste reizen is toch wel naar Münster. In het oude historische centrum, waar eens de Vrede van Münster werd getekend, vindt u de kraampjes van de kerstmarkt verdeeld over diverse plaatsen. Te midden van de prachtige gebouwen. In deze stad van wetenschap en levenskunst kun je ook goed winkelen. Vanwege de vele studenten in Münster vind je er bovendien veel gezellige cafés en terrassen. In de prachtige binnenstad is het heerlijk slenteren en de chique winkels in de statige oude panden zijn verleidelijk. Münster heeft naast alle bekende ketens ook opvallend veel kleine winkeltjes; leuk om zelf ontdekkingen te doen. Ga ook eens naar bijvoorbeeld het Picasso Museum of het Stadsmuseum.

Wist u dat:

– Eventuele coronamaatregelen van toepassing zijn (kijk op de site Overzicht algemene coronamaatregelen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl )
– groepen vanaf 10 personen voordelen hebben?
– u dan korting tot € 2,00 p.p. krijgt?
– u i.p.v. korting een eigen opstapplaats kunt kiezen?*
– U zitplaatsen bij elkaar in de touringcar heeft?

Reis gaat alleen door bij voldoende deelname.
* opstapplaats binnen 15 km van Helmond

Extra informatie

Reisdata kerst 2021

11 dec zaterdag

Annuleringsverzekering

,

Opstapschema Münster

07.45 uur Beek en Donk, hoek mgr Verhagenstr/Julianastr, 08.00 uur Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, 08.15 uur Deurne, Stationsplein, 08.30 uur Asten, Sporthal de Schop, 08.45 uur Someren, bushalte de Meer