Kerstmarkt Maastricht / Luik

19,5021,25

Wissen

Beschrijving

Kerstmarkt Maastricht / Luik (gaat zeker door!)
Zaterdag 8 december

Maastricht:
Er zal een compleet overdekte schaatsbaan zijn, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten. De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. Kortom een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken.

Luik – Village de Noël:
In navolging van de Germaanse-traditie straalt het kerstdorp  van Luik, hartje  stad, een magische-sprookjesachtige kerstsfeer uit.  De opstelling van de chalets in straatjes, steegjes en pleintjes met gemeentehuis, kerk, postkantoor en sleepiste maken er een echt levend dorp van  … Maar het is vooral de warme kerstsfeer, hartje winter, in het centrum van de stad. Het is hartelijk, gezellig en   …  uniek!

Wij brengen ’s morgens eerst de gasten die gekozen hebben voor Maastricht naar de Maaskade nabij Rederij Stiphout. Vanaf hier staat u binnen de kortste keren op het Vrijthof. Met de gasten voor Luik rijden we vervolgens door naar deze stad. Hier heeft u tot 17.30 uur de tijd om het gezellige centrum te ontdekken.

Nadat we om 17.30 uur uit Luik zijn vertrokken halen we om 18.15 uur de gasten in Maastricht weer op en hopen zodoende tussen 19.30 uur en 20.15 uur u weer terug te brengen bij uw opstappunt.

Extra informatie

Maastricht of Luik

Luik, Maastricht

Reisdata kerst 2018

8 dec zaterdag

Opstapschema K1

08.30 uur Beek en Donk, hoek Mgr Verhagenstr/Julianastraat, 08.45 uur Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, 09.00 uur Deurne, Stationsplein, 09.00 uur Someren, bushalte de Meer, 09.20 uur Asten, Sporthal de Schop

Annuleringsverzekering

,