Dagje Texel 10 september

Dagtocht vanuit de regio Helmond naar Texel met bezoek aan Den Burg en De Koog. Bij de prijs inbegrepen: vervoer, een kopje koffie/koek in de touringcar of picknickplaats, overtocht veerboot en een driegangendiner. Vertrek op donderdag 30 juli, dinsdag 11 augustus en donderdag 10 september.
Reis gaat alleen door bij voldoende deelname.

Vanwege de huidige situatie kunt u altijd tot 24 uur voor de vertrektijd, zonder opgave van reden, gratis annuleren. Uiteraard houden wij ons, zowel onderweg als tijdens de gehele dagtocht aan de Corona-regels van dat moment.
Prijs per persoon

51,00

Wissen

Beschrijving

Texel
Donderdag 10 september

Een graag geboekte TwinTours reis! Waarom? Deze ogenschijnlijk wat lange reis voor een dagtocht, blijkt toch altijd een verrassend relaxte dag te zijn voor iedereen. Wel vroeg uit de veren! We rijden op tijd weg vanuit het Brabantse land richting Den Helder. We hopen om 10.30 uur klaar te staan om de veerboot op te rijden die ons naar Texel brengt. Na aankomst brengt u eerst een bezoek aan De koog, daarna rijdt onze chauffeur een rondje over het eiland, waarna u nog vrije tijd in Den Burg krijgt. Aan het einde van de middag vertrekt u weer terug richting Brabant waarbij we onderweg de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Inbegrepen: vervoer luxe touringcar, mondkapje, een kopje koffie/koek in de touringcar of picknickplaats, overtocht veerboot en een driegangendiner

Extra informatie

Reisdata

10 september donderdag

Opstapschema Texel

06.00 uur Someren, bushalte de Meer, 06.15 uur Asten, Sporthal de Schop, 06.30 uur Deurne, Stationsplein, 06.45 uur Helmond, parkeerterrein Rembrandtlaan, 07.00 uur Beek en Donk, hoek Mgr Verhagenstr/Julianastr